Известие

Collapse
No announcement yet.

Преобразувател за ръжда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

с преобразувателя не ме послуша,но и сега ти казвам, остави ги тия смоли и глупости. само си харчиш парите.
    върви да ти направят една кръпка от тенекия и да я заварят. после метни една боя отгоре и си готов.
    ако не мислиш да я караш още дълго, изобщо не се занимавай. тия смоли и пластелина са за съвсем различни неща.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      с преобразувателя не ме послуша,но и сега ти казвам, остави ги тия смоли и глупости. само си харчиш парите.
      върви да ти направят една кръпка от тенекия и да я заварят. после метни една боя отгоре и си готов.
      ако не мислиш да я караш още дълго, изобщо не се занимавай. тия смоли и пластелина са за съвсем различни неща.
      Добре де, всеки си има мнение, за преобразувателя може да си бил прав, аз взех също хубав обаче. Колкото до смолите, може и да си прав....ама може и да я закърпя за 20-30 лв без рязаници и заваряници и риск от тръгване на повече ръжда след това. А тенекеджията ще ме обуе с повече пари, поправи ме ако греша.

Comment

напротив, ако го направиш със смола, гаранция ще продължи ръждата. тенекеджията колко ще ти вземе, трябва да разпиташ. но щом не е на видимо място - реже до здраво и кърпи, пък после ти удряш една четка боя.
        другия вариант е да вземеш малко тенекия, да изрежеш до здраво и да я щракнеш с нитачката и отгоре една боя. по-евтино от това няма.
        аз не разбрах къде е гнилото и колко голямо е.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          напротив, ако го направиш със смола, гаранция ще продължи ръждата. тенекеджията колко ще ти вземе, трябва да разпиташ. но щом не е на видимо място - реже до здраво и кърпи, пък после ти удряш една четка боя.
          другия вариант е да вземеш малко тенекия, да изрежеш до здраво и да я щракнеш с нитачката и отгоре една боя. по-евтино от това няма.
          аз не разбрах къде е гнилото и колко голямо е.
          Няма с какво да го снимам, но общо взето има гнило на няколко места по линията, по която се свързва подкалника с пода на багажника и има една дупка точно до болта, за който се захваща задния колан.

Comment

ами цялостно кърпене на опелски вежди със всичко е мисля ~200-300лв. на теб колко да ти вземат - 50 -100 максимум.
            а смолата и другите боклуци са ти едни 50лв.
            разпитай.
            точка

Comment

Working...
            X